måndag 12 september 2011

OnLive imponerar stortFör bra för att vara sant
Idag hittade jag en riktigt bra online tjänst för att kunna testa spel. Rätt ofta när man är nyfiken på nya spel så vill man ju helst testa det innan man köper det och inte ladda ner någon "ful version" från någon illegal torrentsajt fullspeckad med trojaner och virus, vilket "gud" förbjuder!

Se videos i realtid från spelen
Nu hittade jag som sagt den perfekta tjänsten för att kunna spela de flesta större speln och även köpa dem online om man vill. Det coola med Onlive är att man kan se folk som spelar online i realtid som "spectator" för att få en snabb uppfattning om spelet, och gillar man det, så klickar man bara på "Free Trial" så installeras spelet inom loppet av en minut och det är bara tuta och köra! Det är för bra för att vara sant!

Virtua Tennis 2009 (demo)
Jag gjorde en snabb capture när jag kikar runt i klienten och sedan spelar Virtua tennis 2009. Det här psikar allt vad steam och liknade heter! Det här företaget borde Microsoft köpa upp och integrera i Games for Windows! Här hittade jag Virtua Tennis 2009 och blev lite nyfiken.

Allt samlat på ett ställe
Fördelen med OnLive är att man slipper leta runt på nätet efter ett demo att ladda ner, rätt ofta hamnar man på helt okända sajter, och man vet inte om filerna är pålitliga att ladda ner och man måste virusscanna osv. På Online finns de flesta titlar samlade på ett ställe. Vill man tex snabbt testa senaste LEGO Pirates of the Caribbean, så klicka här. Perfekt om man sitter på en HTPC och vill köra lite casual games från TV soffan :)

Gå in här och testa själv.

Läs mer om Onlive på Wikipedia.

Relaterade artiklar

Onlive - grafikkortens och konsolernas död?

Ny tjänst strömmar konsolspel till datorn

Etiketter: , ,