lördag 17 februari 2007

The Perfect Human

Marie Plosjö

Idag gjorde jag en fotosession med Marie Plosjö för ett jobb i England. Resultatet överträffade mina egna förväntningar flera gånger om! Allt bara klaffade, och det är sällan jag är nöjd med mina egna bilder, alltid är det något som inte stämmer. Men idag vill jag nästan använda ordet perfekt utan att låta skrytig, ni skulle bara se allt så skulle ni förstå.

Marie Plosjö

Den perfekta bilden
Man strävar alltid efter att göra den där "perfekta bilden", men det händer i princip aldrig, inte om man är perfektionist iallafall. Dessa bilder är bara ett utkast och de är inte ens redigerade. Det är sällan man lyckas med både ljus, skärpa, kontrast, vinkel och pose på alla bilder i en hel bildserie utan att det behövs redigeras något, men idag satt allt där det skulle! Lite finlir blir det förståss i slutändan i photoshop, men det är skönt när grundbilden är nästintill perfekt rent tekniskt från början att börja jobba med.Världsklass
Marie Plosjö vill jag tillägga är en modell som håller absolut världsklass och är väldigt lätt att jobba med. Det är dessutom unikt med en modell som kan göra både mode och glamour.

Marie Plosjö

Mer om Marie i London
www.marieplosjo.com/bloggen/show.asp?artid=243

Foto: Tony Kollberg
Kamera: Fujifilm FinePix S3 Pro

Etiketter: , ,

1 Comments:

Blogger Jennyh said...

den första bilden var fantastisk :)

10:06 em  

Skicka en kommentar

<< Home